Over ons.

Welkom bij Keurslager Van Damme!

Bij Keurslager Van Damme streven we elke dag naar vakmanschap, kwaliteit en een uitmuntende service. Al meer dan 10 jaar verwennen we onze klanten in Londerzeel en omgeving met heerlijke vleeswaren, bereide maaltijden en ambachtelijke specialiteiten.

Onze passie voor het slagersvak proef je in elk product dat we aanbieden. We werken enkel met de beste ingrediënten en volgen traditionele recepten die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Zo garanderen we een ongeëvenaarde smaakervaring waar onze klanten telkens weer voor terugkomen.

Bij Keurslager Van Damme ben je verzekerd van topkwaliteit, verse producten en een service met een glimlach. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen in onze winkel!

~ Team Keurslager Van Damme

Wat maakt ons zo uniek?

Hoogste kwaliteit

Bij ons vind je vleeswaren en veel meer aan de beste kwaliteit, en onze A Licentie als Belgische Keurslager liegt hier niet om!

Unieke acties

Neem zeker eens een kijkje op onze sociale media, want we doen geregeld acties waar je iets kan winnen! We posten ook regelmatig lekkere dagschotels en andere gerechten.

Vriendelijke service

Bij Keurslager Van Damme staat de klant centraal. Ons vriendelijke team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze of om advies te geven over bereidingswijzen en portiegroottes.